Tuesday 28 April 2015

Ce sunt trăsăturile distinctive ale Riolis?

Când vorbim pentru trăsăturile distinctive ale colecției de Riolis, trebuie să spunem, că vor fi examinate cu expresia de artă a desenului și cu materialele folosite.
Dacă vorbim pentru materialele, folosite din producătorii, materialele de Riolis sunt diferite, pentru că producătorii folosesc ațe de o combinație din lână și acril. Aceste ațe dau desenului un chip mai moale cu efect de relief și sunt cu nuanțe de culori foarte frumoase. Puteți observa că sunt diferite și foarte interesante și când faceți desenul, observați că produsul gata va fi foarte frumos. Unele seturi dau posibilitatea să combinați ațele din bumbac cu ațele din lână-acril pentru a obține un efect diferit – un desen bogat și strălucitor, cu o nuanță adâncă și cu clarobscururi, care nu puteți obține dacă folosiți ațe numai de un tip. Producătorii de Riolis folosesc de asemenea și mărgele, panglici, filț și alte materiale care fac modelele de Riolis foarte frumoase, cu un design interesant și chiar romantic. Acestea sunt lucruri, pe care deosebesc Riolis de alte mărci.
Dacă vorbim pentru expresia de artă a desenului, putem spune, că autorii de Riolis lucrează cu o purtare spre desenul, care prinde esența naturii și toate expresiile frumoase ale lumii. Peisajele sunt tandre și formează un asamblu artistic natural, care este foarte frumos. În acest sens, stilul de Riolis este unic, interesant și foarte frumos. Colecția mare din materiale diferite și cu calitate superioară, face desenul splendid.
Locurile, unde sunt înfățișate imagini semi-realistice, autorii lucrează cu un stil interesant, care este tandru și foarte frumos. În goblenurile cu flori, stilul acesta este adus la perfecțiune și florile sunt înfățișate cu culori aprinse, parcă sunt reale. Fiecare contact cu colecția aceasta provoacă emoții plăcute. În subiectele următoare vom spune mai mult pentru culorile, cu care se lucrează, și pentru combinația de strălucire și întuneric, care face stilul specifuc de Riolis.

No comments:

Post a Comment