Thursday 21 May 2015

Ce trebuie să fac când cos goblen?

Goblenul este o operă de artă și este creat pentru o distracție mare, de aceea când coaseți goblenuri puteți folosi imaginația dvs. Dar când folosiți imaginația dvs. trebuie să știți, că nu veți obține modelul, care este pe schița. Are o singură regulă – dacă doriți să experimentați nu așteptați să obțineți modelul, menționat din producătorul. Dacă vreți să obțineți modelul, care este pe schița din setul, trebuie să bagați în seamă la aceste recomandări, care sunt menționate din producătorii. Aceste sunt lucruri, pe care nu e recomandabil să le faceți când coaseți un goblen:
·         Nu faceți noduri pe reversul broderiei
·         Nu omiteți zone mari cu ața, pentru că ața nu vă va ajunge
·         Nu tiviți panamaua cu ațele din setul
·         Nu lucrați cu degete murdare
·         Nu strângeți prea mult, pentru că e posibil să suciți broderia
·         Nu schimbați direcția aței de sus – diagonalul al doilea sau diagonalul de bază, trebuie să fie întotdeaună în aceeași direcție
·         Nu coaseți punct de cruciuliță unde este menționat pasul de tighel clasic sau pas de tighel clasic unde este menționat punctul de cruciuliță, pentru că veți schimba chipul întreg al goblenului
·         Nu schimbați numărul fibrelor în pasul de tighel, pentru că veți schimba chipul întreg al broderiei și pentru că e posibil să nu vă ajungă ațele.
Aceasta sunt câteva recomandări, care vă vor fi de ajutor când coaseți un goblen și să nu aveți probleme cu chipul goblenului gata.

No comments:

Post a Comment