Saturday 23 May 2015

Cu câteva ace de cusut se coase un goblen?

Are croitori de goblenuri, pe care le place să coasă cu câteva ace de cusut. Când spunem câteva, aceasta înseamnă, că le place să coasă cu două sau douăzeci în același timp. Scopul lucrării cu multe ace de cusut este obținerea de o calitate superioară de fața broderiei și de reversul broderiei. Așa puteți crea o broderie excelentă și croitorii de goblenuri, care cos așa, spun, că e mai comod așa. Se lucrează cu multe culori și când coaseți cu câteva ace de cusut puteți aplica desenul succesiv în zona, pe care lucrați.
Alți croitori de goblenuri spun, că un singur ac de cusut este destul pentru cusutul goblenului și că pentru ei este comod să schimbe ața în acul când lucrează cu culori diferite. Pentru ei este mai comod să numere o culoare de bază și când această culoare este cusută, să schimbe ața și culoare după culoare să atașeze pe culoarea de bază și așa broderia se face mai repede și mai comod. Acest fel este comod și pentru spatele broderiei, care devine frumos și curat.
Are croitori de goblenuri, care lucrează cu un singur ac de cusut, dar nu taie ața, iar lasă o să atârne în o zonă de lucrare, se întorc la prima ața și bagă ața în acul din nou. Acest fel pentru lucrare cu acul de asemenea este comod.
Dacă rezumăm aceste lucruri, pe care l-am spus până aici, sunt numai recomandabile și fiecare croitor de goblen lucrează așa cum este mai comod pentru el. Voi trebuie să lucrați așa cum este mai comod pentru dvs. și să faceți cusutul goblenurilor o plăcere mare și o distracție minunată.

No comments:

Post a Comment