Thursday 30 April 2015

Cum să cos perna-goblen pe spatele?

Când cumpărați pernă-goblen, setul conține materialele pentru cusut de fața goblenului, partea cu desenul. Setul nu conține spatele. Unele colecții, ca pernele de Ravel, conțin spate. Puteți coase spatele ca puneți spatele pe fața goblenului, dar în prealabil trebuie să vedeți unde va fi fermoarul – la mijlocul pernei sau va fi la sfârșitul de sus sau de jos. Trebuie să puneți aceste două părți ca fața goblenului să fie pe fața spatelui. Când sunteți gata, puteți tivi aceste două părți cu ață pentru a fi mai ușor când le coaseți. Un sfat – puteți face așa perna, că când pernița este cusută și schimbați conținutul, spatele goblenului poate să nu se vadă și poate vedea numai o stofă netedă. Veți obține acest efect ca când tiviți puteți adăuga o stofă albă sau de culoare deschisă pe partea broderiei. Sunteți gata! La mijlocul pernei este broderia, pe fața pernei este fața spatului cu fermoarul, iar pe fața spatului cu broderia este stofa.
Un alt sfat, înainte de a coase părțile pernei, deschideți puțin fermoarul, pentru că veți face o greșeală. Aliniați, tiviți, coaseți și după aceasta fermoarul se deschide cu greutate, pentru că limba este în partea interioară.
Puteți coase părțile de mână sau cu mașină de cusut. Când produsul este gata, puteți vedea fața pernei, care este foarte frumoasă, spatele și în interior o stofă netedă, care acoperă spatele broderiei.

No comments:

Post a Comment