Monday 25 May 2015

De unde să încep broderia?

Această întrebare nu este atât de importantă, dar dacă începeți de la un colț și după o lună de cusut se nimerește, că în celălalt colț ieșiți din panamaua, ar fi într-adevăr neplăcut. Fiecare croitor de goblenuri poate face această greșeală, de aceea are feluri diferite pentru cum puteți începe broderia. Producătorii goblenurilor recomandă să începeți din centru spre colțurile. Așa este mai ușor și comod pentru dvs. și veți fi siguri, că nu veți face o greșeală. Producătorii spun, că e mai ușor pentru dvs. să descoperiți centrul panamalei și centrul schiței și așa să începeți cusutul. Dar acest fel de cusut este numai recomandabil și are feluri diferite pentru cum să începeți crearea goblenului.
Nu e recomandabil să desenați și să trageți linii pe panamaua, mai ales la modele, care nu se cos în întregime și panamaua are zone necusute. Dacă desenați sau trageți linii pe panamaua, panamaua poate nu fi spălată și să lăsați urme pe goblenul gata. Dacă vreți să trageți linii pe panamaua, are unelte pentru scris, markere și creioane, care sunt specializate pentru desenare pe panama și pot fi spălate și pot fi șterse cu ușurință sau după o perioadă de timp.
Producătorii spun, că mai bine este să însăilați și când treceți peste un pătrat la alt, de obicei 10 x 10 pasuri de tighel, tăiați însăilarea pentru a fi mai comod. Așa însăilarea vă dă un punct de orientare, folositor pentru a ști în care zonă lucrați.
Aceste sunt numai câteva feluri pentru a trage linii de orientare pe panamaua pentru zonele cu care lucrați. Puteți citi și alte feluri pentru a trage linii de orientare în alte publicații cu informație suplimentară.

No comments:

Post a Comment